Presentació

Benvingut a la web de Certificació Energètica Catalunya, especialistes en certificacions energètiques a la província de Tarragona i a la resta de Catalunya.

Som un equip d’Arquitectes i Aparelladors especialitzat en la realització de Certificacions energètiques, Inspeccions Tècniques d’Edificis i Cèdules d’Habitabilitat, amb una dilatada experiència en el sector de la rehabilitació i la reforma d’edificis d’habitatges. Li oferim amb total garantia la gestió integral del seu certificat a uns preus competitius, allà on es trobi el seu habitatge.

El 5 d’abril de 2013 el Govern central va publicar el “Plan Estatal de Fomento del Alquiler de Viviendas, Rehabilitación, Regeneración y Renovación Urbana (2013-2016)”. Així mateix, el 13 d’abril de 2013 es va publicar al BOE el Reial Decret 235/2013 pel qual s’aprova el procediment bàsic per a la certificació de l’eficiència energètica dels edificis.
El Reial Decret fixa l’1 de juny de 2013 com a data a partir de la qual serà obligatori disposar del certificat energètic per als edificis d’habitatges i d’ús terciari nous i per a les transaccions de compravenda o de lloguer d’edificis ja existents i per a edificis públics de més de 500 m2.

El certificat energètic d’edificis és un document que descriu les característiques d’un edifici des del punt de vista del consum d’energia i d’emissions de CO2, i que permet al ciutadà conèixer-ne millor les característiques i disposar més informació a l’hora de comprar o llogar.

L’ICAEN, organisme encarregat de gestionar la certificació d’eficiència energètica d’edificis a Catalunya, posa a disposició el procediment mitjançant el qual es pot obtenir l’etiqueta energètica d’aquells edificis que hagin realitzat la qualificació energètica amb qualsevol de les eines de certificació reconegudes.

A partir del 3 de febrer de 2014, s’unifica la tramitació de la certificació energètica en un sol formulari per a edificis nous i existents amb l’objectiu d’agilitar i simplificar el procés.

Anuncios